Om os

Læs mere om os på denne side.

Lær os at kende

Mito Byg ApS er din lokale, løsningsorienteret tømrervirksomhed i Skive nær Viborg, Salling & Mors og giver garanti for udførelsen af et godt stykke arbejde, der lever op til forventningerne.

Vi leverer altid flotte resultater og går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller detaljerne.

Hvis jeres hjem trænger til en kærlig hånd, I drømmer om et bygge- eller renoveringsprojekt, har brug for nye døre og vinduer, jeres tag skal udskiftes eller I ønsker en skøn træterrasse, kan vi, hos Mito Byg ApS, hjælpe jer.

I er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Uforpligtende tilbud

Du kan altid kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud på dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Faglærte tømrer

Mito Byg ApS er et solidt hold af faglærte, løsningsorienteret tømrer, der udfører arbejde af højeste kvalitet.

Tryghed i projektet

Vi tilbyder også totalentreprise af projekter, så du, som kunde, kun har én kontaktperson. Det giver tryghed at lade os om planlægningen af arbejdet.

Din lokale tømrer

Mito Byg ApS er et solidt hold af faglærte tømrer. Vi leverer alle former for tømrerarbejde og kan med vores samarbejdspartnere tilbyde totalentreprise på jeres projekter. Det betyder, at du, som kunde, kun har én kontaktperson igennem projektet.

Det giver tryghed samtidig med, at I kan koncentrere jer om jeres hverdag og lade os om koordinering og planlægning af arbejdet

Mito Byg ApS blev stiftet i 2018 af Michael Toft, som i dag både står for den praktiske del på kontoret, kontakten med kunderne fra start til slut, og for udførelsen af mange af de opgaver der kommer ind. Michael er faglært tømrer ved Teknisk Skole i Skive og har efter endt uddannelse været ansat som tømrersvend i flere lokale virksomheder.

Passionen for tømrerfaget går langt tilbage, og målet for Mito Byg ApS er, at hjælpe så mange, som muligt, med at realisere deres drømmeprojekter.

Vi holder til på Ulvevej 9a i Skive og størstedelen af opgaverne udføres lokalt

Bygrænsen er dog ikke en hindring, da der også afleveres mange projekt udenbys.

Vi varetager alt slags tømrerarbejde – både for private og erhverv – så kontakt os endelig uanset opgavens omfang.